Sistemi i kromatografisë flash
Kolona Flash
blej
Sistemi i kromatografisë flash
Kolona Flash
X

ne do t'ju sigurojmë
merrni gjithmonërezultatet më të mira.

Merrni mostra falasGO
Santai Science është një kompani motër e Santai Technologies e themeluar në vitin 2018. Me qendër në Montreal, Kanada, Santai Science është përgjegjëse për zhvillimin dhe prodhimin e mjeteve dhe shërbimeve të ndarjes dhe pastrimit për tregjet vendase dhe ndërkombëtare.
di më shumë për kompaninë
produkt-artikull

eksplorojnë tonëproduktet kryesore

Ne ofrojmë një gamë të plotë me një ndalesë të furnizimeve të kromatografisë flash.

Ne ofrojmë cilësi
produkteve

 • SISTEMI FLASH KROMATOGRAFIK
 • KOLONA FLASH

Përveç funksionit bazë të ndarjes dhe pastrimit, makina SepaBean™ është një lloj i ri i Sistemit të Kromatografisë Flash me qasje inovative në mësimin e teknologjisë dhe shkëmbimin e njohurive.

Kolonat SepaFlash™ janë alternativa të shkëlqyera për kolonat e tjera të blicit të disponueshme në treg pasi ato ofrojnë avantazhet e mëposhtme.

shërbimi

ne do të sigurojmë që të merrni gjithmonë
rezultatet më të mira.

të funditShënimet e Aplikimit

 • AN-SS-007-Ndarja e kolonave të serisë Ruby të ripërdorshme Santai SepaFlash™ Ekzekutohet deri në 100 herë
  AN-SS-007-Ndarja e kolonave të serisë Ruby të ripërdorshme Santai SepaFlash™ Ekzekutohet deri në 100 herë
 • AN-SS-006 Ndarja e CBD dhe THC nga SepaFlash™ Kolonat Sferike C18
  AN-SS-006 Ndarja e CBD dhe THC nga SepaFlash™ Kolonat Sferike C18
 • AN-SS-005 Zhvillimi i metodës së nxjerrjes për acidin kanabidiolik nga kanabis sativa L. Përdorimi i sistemeve të kromatografisë flash SepaBean™
  AN-SS-005 Zhvillimi i metodës së nxjerrjes për acidin kanabidiolik nga kanabis sativa L. Përdorimi i sistemeve të kromatografisë flash SepaBean™

çfarëflasin njerëzit

 • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  Jasmin Bachand Nga Université de Sherbrooke
  Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
 • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  Jasmin Bachand Nga Université de Sherbrooke
  Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
 • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  Jasmin Bachand Nga Université de Sherbrooke
  Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.

Kërkim për listën e çmimeve të distributorit

Që nga themelimi i saj, fabrika jonë ka zhvilluar produkte të klasit të parë botëror me respektimin e parimit të cilësisë së pari.Produktet tona kanë fituar reputacion të shkëlqyer në industri dhe besim të vlefshëm midis klientëve të rinj dhe të vjetër.

dorëzo tani

të funditlajme dhe blogje

shikoni më shumë
 • Santai Science po bast -1

  Santai Science po vë bast mbi njohuritë e Québec-ut ...

  Santai Technologies, një lider në kromatografi – një teknikë e përdorur në ndarjen dhe pastrimin e substancave – zgjedh të...
  Lexo më shumë
 • TEKNOLOGJIA SANTAI - 1

  Santai Technologies mori pjesë në Pittcon 201...

  Nga data 19 deri më 21 mars 2019, Santai Technologies mori pjesë në Pittcon 2019 që mbahet në Qendrën e Konventave të Pensilvanisë në ...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i SepaFlash Strong - 1

  Aplikimi i SepaFlash Strong Anion Excha...

  Rui Huang, Qendra e Kërkimit dhe Zhvillimit të Aplikimit Bo Xu Hyrja Kromatografia e shkëmbimit të joneve (IEC) është një metodë kromatografike që zakonisht ...
  Lexo më shumë