Sistem Kromatografi Flash
Kolom Flash
shopify
Sistem Kromatografi Flash
Kolom Flash
X

kita bakal njamin sampeyan
tansah njalukasil paling apik.

Entuk conto gratisGO
Santai Science minangka perusahaan adhine saka Santai Technologies sing diadegake ing 2018. Adhedhasar ing Montreal, Kanada, Santai Science tanggung jawab kanggo pangembangan lan nggawe alat lan layanan pamisahan lan pemurnian kanggo pasar domestik lan internasional.
ngerti liyane babagan perusahaan
produk-item

njelajah kitaproduk utama

Kita nyedhiyakake pasokan kromatografi lampu kilat siji-mandeg lengkap.

We nyedhiyani kualitas
produk

  • SISTEM KROMATOGRAFI FLASH
  • KOLOM FLASH

Saliyane fungsi dhasar pamisahan lan pemurnian, mesin SepaBean™ minangka jinis Sistem Kromatografi Flash anyar kanthi pendekatan inovatif babagan sinau teknologi lan nuduhake kawruh.

Kolom SepaFlash™ minangka alternatif sing apik kanggo kolom lampu kilat liyane sing kasedhiya ing pasar amarga menehi kaluwihan ing ngisor iki.

layanan

kita bakal njamin sampeyan tansah njaluk
asil paling apik.

paling anyarCathetan Aplikasi

  • AN-SS-007-Reusable Santai SepaFlash™ Ruby Series Columns Run Separation Up to 100 times
    AN-SS-007-Reusable Santai SepaFlash™ Ruby Series Columns Run Separation Up to 100 times
  • AN-SS-006 Pemisahan CBD lan THC dening SepaFlash™ Spherical C18 Columns
    AN-SS-006 Pemisahan CBD lan THC dening SepaFlash™ Spherical C18 Columns
  • Pengembangan Metode Ekstraksi AN-SS-005 kanggo Asam Cannabidiolic saka Cannabis sativa L. Nggunakake Sistem Kromatografi Flash SepaBean™
    Pengembangan Metode Ekstraksi AN-SS-005 kanggo Asam Cannabidiolic saka Cannabis sativa L. Nggunakake Sistem Kromatografi Flash SepaBean™

apangomong wong

  • Kanthi mesin sing paling apik, sampeyan bisa entuk separasi kanthi kualitas apik.Ora ana wektu sing suwe, ora ana sing bisa dipisahake.
    Jasmin Bachand Saka Université de Sherbrooke
    Kanthi mesin sing paling apik, sampeyan bisa entuk separasi kanthi kualitas apik.Ora ana wektu sing suwe, ora ana sing bisa dipisahake.
  • Kanthi mesin sing paling apik, sampeyan bisa entuk separasi kanthi kualitas apik.Ora ana wektu sing suwe, ora ana sing bisa dipisahake.
    Jasmin Bachand Saka Université de Sherbrooke
    Kanthi mesin sing paling apik, sampeyan bisa entuk separasi kanthi kualitas apik.Ora ana wektu sing suwe, ora ana sing bisa dipisahake.
  • Kanthi mesin sing paling apik, sampeyan bisa entuk separasi kanthi kualitas apik.Ora ana wektu sing suwe, ora ana sing bisa dipisahake.
    Jasmin Bachand Saka Université de Sherbrooke
    Kanthi mesin sing paling apik, sampeyan bisa entuk separasi kanthi kualitas apik.Ora ana wektu sing suwe, ora ana sing bisa dipisahake.

Pitakonan kanggo daftar harga Distributor

Wiwit diadegaké, pabrik kita wis ngembangaken produk kelas donya pisanan karo adhering prinsip kualitas pisanan.Produk kita wis entuk reputasi sing apik ing industri lan kapercayan sing terkenal ing antarane para pelanggan anyar lan lawas.

ngirim saiki

paling anyarwarta & blog

ndeleng liyane
  • Santai Ilmu iku totoan -1

    Santai Science Ikut Taruhan ing Québec's Know-How ...

    Santai Technologies, pimpinan ing kromatografi - teknik sing digunakake kanggo misahake lan pemurnian zat - milih ...
    maca liyane
  • SANTAI TECHNOLOGIES - 1

    Santai Technologies Melu Pittcon 201...

    Saka 19 nganti 21 Maret 2019, Santai Technologies melu ing Pittcon 2019 sing dianakake ing Pennsylvania Convention Center ing ...
    maca liyane
  • Aplikasi SepaFlash Strong - 1

    Aplikasi SepaFlash Strong Anion Excha...

    Rui Huang, Bo Xu Aplikasi R&D Center Pambuka Ion exchange chromatography (IEC) minangka metode kromatografi sing umume u...
    maca liyane