Флеш хроматографија систем
Колона за блиц
купуваат
Флеш хроматографија систем
Колона за блиц
X

ние ќе ви обезбедиме
секогаш добивајнајдобри резултати.

Добијте бесплатни примероциGO
Santai Science е сестринска компанија на Santai Technologies основана во 2018 година. Со седиште во Монтреал, Канада, Santai Science е одговорна за развој и производство на алатки и услуги за сепарација и прочистување за домашните и меѓународните пазари.
дознајте повеќе за компанијата
производ-артикал

истражуваат нашитеглавни производи

Обезбедуваме целосен опсег на едношалтерски флеш-хроматографија.

Обезбедуваме квалитет
производи

 • ФЛЕШ ХРОМАТОГРАФИЈА СИСТЕМ
 • БЛЕС КОЛОНА

Покрај основната функција на одвојување и прочистување, машината SepaBean™ е нов тип на Flash хроматографија систем со иновативни пристапи за учење технологија и споделување знаење.

Колоните SepaFlash™ се одлични алтернативи на другите блиц колони достапни на пазарот бидејќи ги нудат следните предности.

Сервис

ние ќе се погрижиме секогаш да добивате
најдобри резултати.

најновоБелешки за апликација

 • AN-SS-007-Повторно употребливи Santai SepaFlash™ Руби серии на колони Извршени раздвојување до 100 пати
  AN-SS-007-Повторно употребливи Santai SepaFlash™ Руби серии на колони Извршени раздвојување до 100 пати
 • AN-SS-006 Одвојување на CBD и THC со SepaFlash™ сферични C18 колони
  AN-SS-006 Одвојување на CBD и THC со SepaFlash™ сферични C18 колони
 • AN-SS-005 Развој на метод на екстракција за канабидиолска киселина од Cannabis sativa L. Користење на системи за флеш хроматографија SepaBean™
  AN-SS-005 Развој на метод на екстракција за канабидиолска киселина од Cannabis sativa L. Користење на системи за флеш хроматографија SepaBean™

штозборуваат луѓе

 • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  Јасмин Бачанд Од Универзитетот во Шербрук
  Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
 • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  Јасмин Бачанд Од Универзитетот во Шербрук
  Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
 • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  Јасмин Бачанд Од Универзитетот во Шербрук
  Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.

Прашање за ценовник на дистрибутер

Од своето основање, нашата фабрика развива производи од прва светска класа со почитување на принципот на квалитет на прво место.Нашите производи се здобија со одлична репутација во индустријата и вредна доверба меѓу новите и старите клиенти.

поднесете сега

најнововести и блогови

Гледај Повеќе
 • Santai Science се обложува -1

  Сантаи науката се обложува на знаењето на Квебек ...

  Santai Technologies, лидер во хроматографијата – техника која се користи за одвојување и прочистување на супстанциите – избира да се...
  Прочитај повеќе
 • SANTAI TECHNOLOGIES - 1

  Santai Technologies учествуваше на Pittcon 201...

  Од 19-ти до 21-ви март 2019 година, Santai Technologies учествуваше на Pittcon 2019 што се одржува во Конгресниот центар во Пенсилванија во ...
  Прочитај повеќе
 • Примена на SepaFlash Strong - 1

  Апликацијата на SepaFlash Strong Anion Excha...

  Руи Хуанг, Центар за истражување и развој на апликацијата Бо Ксу Вовед Хроматографијата за размена на јони (IEC) е хроматографска метода што најчесто се...
  Прочитај повеќе