Sistem Kromatografi Flash
Kolom Flash
shopify
Sistem Kromatografi Flash
Kolom Flash
X

kami bakal mastikeun anjeun
salawasna meunanghasil pangalusna.

Kéngingkeun conto gratisGO
Santai Science mangrupikeun perusahaan adina Santai Technologies anu diadegkeun dina taun 2018. Dumasar di Montréal, Kanada, Santai Science tanggung jawab pikeun pamekaran sareng pembuatan alat pamisahan sareng purifikasi sareng jasa pikeun pasar domestik sareng internasional.
terang langkung seueur ngeunaan perusahaan
produk-item

ngajalajah urangproduk utama

Urang nyadiakeun hiji-eureun rentang pinuh suplai kromatografi flash.

Urang nyadiakeun kualitas
produk

  • SISTEM KROMATOGRAFI FLASH
  • KOLOM FLASH

Di sagigireun fungsi dasar separation jeung purifikasi, mesin SepaBean ™ mangrupakeun tipe anyar tina Flash Chromatography System kalawan pendekatan inovatif dina learning téhnologi jeung babagi pangaweruh.

Kolom SepaFlash™ mangrupikeun alternatif anu saé pikeun kolom lampu kilat sanés anu sayogi di pasar sabab nawiskeun kaunggulan ieu.

palayanan

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasil pangalusna.

panganyarnaCatetan Aplikasi

  • AN-SS-007-Reusable Santai SepaFlash™ Ruby Series Kolom Run Separation Nepi ka 100 kali
    AN-SS-007-Reusable Santai SepaFlash™ Ruby Series Kolom Run Separation Nepi ka 100 kali
  • AN-SS-006 Pamisahan CBD sareng THC ku SepaFlash™ Spherical C18 Columns
    AN-SS-006 Pamisahan CBD sareng THC ku SepaFlash™ Spherical C18 Columns
  • Pangembangan Metode Ekstraksi AN-SS-005 pikeun Asam Cannabidiolic tina Cannabis sativa L. Ngagunakeun SepaBean™ Flash Chromatography Systems
    Pangembangan Metode Ekstraksi AN-SS-005 pikeun Asam Cannabidiolic tina Cannabis sativa L. Ngagunakeun SepaBean™ Flash Chromatography Systems

naonnyarita jalma

  • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
    Jasmin Bachand Ti Université de Sherbrooke
    Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
    Jasmin Bachand Ti Université de Sherbrooke
    Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
  • Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.
    Jasmin Bachand Ti Université de Sherbrooke
    Ça va super bien avec la machine, nous obtenons des séparations de très bonne qualité.Ça faisait longtemps que nos séparations n'avaient pas été aussi belles.

Inquiry pikeun pricelist Distributor

Kusabab ngadegna, pabrik urang geus ngembangkeun produk kelas dunya munggaran kalayan adhering prinsip kualitas munggaran.produk urang geus miboga reputasi alus teuing di industri jeung berharga trusty diantara konsumén anyar jeung heubeul.

ngalebetkeun ayeuna

panganyarnawartos & blog

nempo leuwih
  • Santai Élmu ieu tohan -1

    Santai Science Dupi Taruhan Ngeunaan Québec's Know-How ...

    Santai Technologies, pamimpin dina kromatografi - téknik anu dianggo pikeun misahkeun sareng ngamurnikeun zat - milih ...
    maca deui
  • SANTAI TECHNOLOGIES - 1

    Santai Technologies Ilubiung Dina Pittcon 201...

    Ti 19 Maret nepi ka 21 Maret 2019, Santai Technologies milu dina Pittcon 2019 anu diayakeun di Pennsylvania Convention Center di ...
    maca deui
  • Aplikasi SepaFlash Strong - 1

    Aplikasi SepaFlash Strong Anion Excha...

    Rui Huang, Bo Xu Aplikasi R&D Center Perkenalan Ion exchange chromatography (IEC) mangrupikeun metode kromatografi anu biasa u...
    maca deui