faqe_baner

Makina SepaBean™

Makina SepaBean™

Përshkrim i shkurtër:

● Versioni standard.

● Gradient binar me katër linja tretës, përzierje me presion të lartë.

● ELSD opsionale për të mbuluar më shumë lloje të mostrave.


Detajet e produktit

Aplikacion

Video

katalogu

Parametrat e produktit

Model Makina SepaBean™
Artikulli Nr. SPB02000200-3 SPB02000200-4
Detektor UV e ndryshueshme DAD (200 - 400 nm) UV e ndryshueshme DAD (200 - 400 nm) + Vis (400 - 800 nm)
Gama e rrjedhjes 1 - 200 ml/min
Presioni maksimal 200 psi (13,8 bar)
Sistemi i pompimit Pompë qeramike shumë e saktë, pa mirëmbajtje
Gradientët Katër tretës përzierje binare, me presion të lartë
Kapaciteti i ngarkimit të mostrës 10 mg - 33 g
Madhësitë e kolonave 4 g - 330 g, deri në 3 kg me adaptorë
Llojet e gradientit isokratik, linear, hap
Gjatësia e rrugës optike të qelizave të rrjedhës 0,3 mm (e parazgjedhur);2,4 mm (opsionale).
Shfaqja spektrale një/e dyfishtë/të gjitha gjatësitë valore
Metoda e ngarkimit të mostrës ngarkesë manuale
Metoda e mbledhjes së fraksioneve të gjitha, mbeturinat, pragu, pjerrësia, koha
Mbledhës fraksionesh Standard: tuba (13 mm, 15 mm, 16 mm, 18 mm, 25 mm);
  Opsionale: Shishe katrore Frencth (250 mL, 500 mL) ose shishe e madhe koleksioni;
  Enë grumbullimi i personalizueshëm
Pajisja e kontrollit funksionimi me valë përmes pajisjeve celulare*
Certifikata CE

Karakteristikat e makinës SepaBean™ të Sistemit Flash Kromatografik

Funksionimi me valë përmes pajisjeve celulare
Metoda fleksibël e kontrollit me valë është veçanërisht e përshtatshme për eksperimentet e ndarjes që duhet të mbrohen nga drita ose të vendosen në një izolues.

Rikuperimi i dështimit të energjisë
Funksioni i integruar i rikuperimit të fikjes në softuer minimizon humbjen e shkaktuar nga ndërprerja aksidentale e rrymës.

Rekomandim për metodën e ndarjes
Softueri ka një bazë të dhënash të integruar të metodës së ndarjes që rekomandon automatikisht metodën më të përshtatshme të ndarjes bazuar në informacionin kryesor të futur nga përdoruesi, duke përmirësuar kështu efikasitetin e punës.

Mbledhës fraksionesh
Raftet e tubave me ekran LCD u mundësojnë përdoruesve të gjurmojnë lehtësisht tubat që përmbajnë fraksione të mbledhura.

Ndarja e të dhënave të rrjetit lokal
Instrumente të shumta mund të formojnë një rrjet lokal për të lehtësuar ndarjen e brendshme të të dhënave dhe optimizimin e burimeve në laborator.

21-CFR Pjesa 11 Pajtueshmëria
Softueri i kontrollit përputhet me kërkesat e FDA për sigurinë e sistemit (21-CFR Pjesa 11), duke e bërë instrumentin më të përshtatshëm për kompanitë dhe laboratorët farmaceutikë të kërkimit dhe zhvillimit.

Sistemi i zgjuar i pastrimit e bën pastrimin më të lehtë
Sistemi inteligjent i kromatografisë flash SepaBean™ i lëshuar nga Santai Technologies ka veçorinë e integruar të rekomandimit të metodës së ndarjes.Edhe operatorët fillestarë ose joprofesionistë të kromatografisë mund ta kryejnë lehtësisht detyrën e pastrimit.

Pastrim inteligjent me thjeshtësi "Touch & GO".
Makina SepaBean™ operohet përmes pajisjes celulare, me UI të ikonizuar, është mjaft e thjeshtë për fillestarët dhe joprofesionistët për të përfunduar ndarjen rutinë, por edhe mjaft e sofistikuar që profesionisti ose mësuesi të përfundojë ose optimizojë një ndarje komplekse.

Baza e të dhënave e metodës së integruar - Njohuritë e ruajtura
Studiuesit në mbarë botën shpenzuan burime të shumta për të zhvilluar metoda të ndarjes dhe pastrimit të përzierjeve të përbërjes, qofshin ato përzierje të sintetizuara, ose ekstrakte nga produktet natyrore, këto metoda të vlefshme zakonisht ruhen në një vend të vetëm, të izoluara, të shkëputura dhe të bëhen "ishull informacioni" mbi koha.Ndryshe nga instrumenti tradicional flash, makina SepaBean™ përdor bazën e të dhënave dhe teknologjinë informatike të shpërndarë për të mbajtur dhe ndarë këto metoda në të gjithë rrjetin e sigurt organizativ:
● Makina e patentuar SepaBean™ ka të integruar bazën e të dhënave relacionale për të ruajtur metodat e ndarjes, studiuesit mund të kërkojnë ose përditësojnë metodën e re të ndarjes thjesht duke përdorur emrin e përbërë, strukturën ose kodin e projektit.
● Makina SepaBean™ është e gatshme për rrjet, instrumente të shumta brenda një organizate mund të formojnë një kanal privat, në mënyrë që metodat e ndarjes të mund të ndahen në të gjithë organizatën, studiuesit e autorizuar mund t'i qasen dhe t'i ekzekutojnë këto metoda drejtpërdrejt pa pasur nevojë të rizhvillojnë metodat.
● Makina SepaBean™ mund të zbulojë dhe të lidhet automatikisht me instrumentin homolog, pasi të lidhen shumë instrumente, të dhënat sinkronizohen automatikisht, kërkuesit mund t'i qasen metodave të tyre në çdo instrument të lidhur nga çdo vend.


 • E mëparshme:
 • Tjetër:

  • AN007-Aplikimi i makinës SepaBean™ në fushën e materialeve organike optoelektronike
   AN007-Aplikimi i makinës SepaBean™ në fushën e materialeve organike optoelektronike
  • AN008-Eksplorimi i shkallës së metodës përgatitore nga kolonat e fazës së kundërt SepaFlash™
   AN008-Eksplorimi i shkallës së metodës përgatitore nga kolonat e fazës së kundërt SepaFlash™
  • AN009-Pastrimi i porfirinave nga makina SepaBean™
   AN009-Pastrimi i porfirinave nga makina SepaBean™
  • AN010-Aplikimi i fishekëve të fazës së kundërt SepaFlash™ për mostra shumë polare dhe të pakta të tretshme
   AN010-Aplikimi i fishekëve të fazës së kundërt SepaFlash™ për mostra shumë polare dhe të pakta të tretshme
  • AN013-Merrni njohuri në makinën SepaBean™ me Inxhinierin: Detektor i grupit të diodës
   AN013-Merrni njohuri në makinën SepaBean™ me Inxhinierin: Detektor i grupit të diodës
  • AN017-Pastrimi i Ekstraktit Taxus nga makina SepaBean™
   AN017-Pastrimi i Ekstraktit Taxus nga makina SepaBean™
  • AN031_Merrni njohuri në makinën SepaBean™ me sensorin e nivelit të lëngut Engineer_ dhe aplikimin e tij
   AN031_Merrni njohuri në makinën SepaBean™ me sensorin e nivelit të lëngut Engineer_ dhe aplikimin e tij
  • AN032_Pastrimi i diastereomerëve nga fisheku i fazës së kundërt SepaFlash™ C18
   AN032_Pastrimi i diastereomerëve nga fisheku i fazës së kundërt SepaFlash™ C18
  • AN-SS-001 Aplikimi i SepaBean për pastrimin e shpejtë dhe efektiv të CBD dhe THC në kanabis
   AN-SS-001 Aplikimi i SepaBean për pastrimin e shpejtë dhe efektiv të CBD dhe THC në kanabis
  • AN-SS-003 Pastrim i lehtë i karbohidrateve biciklike të përzgjedhura sterike në shkallë të gjerë nga makina SepaBean™
   AN-SS-003 Pastrim i lehtë i karbohidrateve biciklike të përzgjedhura sterike në shkallë të gjerë nga makina SepaBean™
  • AN-SS-005 Zhvillimi i metodës së nxjerrjes për acidin kanabidiolik nga kanabis sativa L. Përdorimi i sistemeve të kromatografisë flash SepaBean™
   AN-SS-005 Zhvillimi i metodës së nxjerrjes për acidin kanabidiolik nga kanabis sativa L. Përdorimi i sistemeve të kromatografisë flash SepaBean™
  • Cilësimi i pajisjes SepaBean – Kalibrimi i raftit të tubave
  • Mirëmbajtja e SepaBean - Pastrimi i hundës
  • Mirëmbajtja e SepaBean - Pastrimi i ajrit
  • Mirëmbajtja e SepaBean – Kalibrimi i Pompës
  • Katalogu i Makinave SepaBean EN
   Katalogu i Makinave SepaBean EN
  Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni