faqe_baner

Rreth Nesh

Rreth Santai Science:

Santai Science është një kompani motër e Santai Technologies e themeluar në vitin 2018. Me qendër në Montreal, Kanada, Santai Science është përgjegjëse për zhvillimin dhe prodhimin e mjeteve dhe shërbimeve të ndarjes dhe pastrimit për tregjet lokale dhe ndërkombëtare.

Rreth Santai Technologies:

Santai Technologies është një kompani teknologjike e themeluar në vitin 2004 dhe e fokusuar në zhvillimin e mjeteve dhe shërbimeve të ndarjes dhe pastrimit për profesionistët dhe shkencëtarët në fushat e farmaceutikës, bioteknologjisë, kimikateve të shkëlqyera, produkteve natyrore dhe industrive petrokimike.

Me mbi 18 vjet përvojë në shërbimin e klientëve në mbarë botën, Santai është rritur në një nga prodhuesit kryesorë në botë të instrumenteve dhe materialeve harxhuese të kromatografisë flash.

Me misionin e ndërtimit të një bote më të mirë, ne do të punojmë së bashku me punonjësit dhe klientët tanë në mbarë botën për të kontribuar vazhdimisht në përmirësimin e teknologjisë së ndarjes dhe pastrimit.

Cfare ne ofrojme