Fa'asalalau Tala Fou

Tala Fou

Santai Tech na auai i le 11th World Chinese Symposium on Pharmacochemistry ISCMC2018

Sa auai Santai Tech

Na auai Santai Tech i le 11th International Symposium for Chinese Medicinal Chemists (ISCMC) na faia i Huanghe Ying Hotel, Zhengzhou City, Henan Province mai Aokuso 24 i le 26, 2018.

O lenei semina na faʻatautaia e le Komiti o Kemisi Faʻataʻitaʻi a le Chinese Pharmaceutical Association ma le Iunivesite o Zhengzhou.Fa'atasi ai ma le 'autu o le "Aiming at the Frontier of Pharmacochemistry, Striding towards the Era of Original Innovation", na fa'apotopoto fa'atasi ai tagata popoto ta'uta'ua ma tagata popoto i le lalolagi i le matata o le pharmacochemistry.

Afai tatou te mananaʻo e faʻaoga upu e faʻamatala ai le tulaga e uiga i le fale faʻaaliga a Santai Tech ma le 11th World Chinese Symposium on Pharmacochemistry, o latou "ola ese".

I aso e tolu o le fonotaga, “vevela” e le gata o le tau, ae o le siosiomaga atoa o le semina.I le taimi o lipoti ma sauniga valaaulia a le Fono Tele, na feiloai tagata Saina vailaʻau vailaʻau mai le lalolagi atoa ma fefaʻasoaaʻi faʻamatalaga tau aʻoaʻoga ma suʻesuʻega.Na latou fa'apotopoto fa'atasi e iloilo ma fa'atalanoa le aga'i i luma ma tua'oi o kemisi fa'ava-o-malo, fa'apea fo'i avanoa, lu'itau ma atina'e.

I le taimi lava e tasi, na faʻatūina ai e le semina se faʻaaliga tele mo atinaʻe i le fanua o vailaʻau faʻapitoa faʻapitoa, o le fale faʻaaliga o Santai Tech na tumu.

E to'atele na auai na o mai i le falea'o a Santai Tech ma fa'aalia lo latou fiafia i le ChemBeanGo, o se fa'asoa fa'aa'oa'oga tau vaila'au.Ina ua maeʻa ona gauai atu i le "BeanGoNews" wechat account, sa latou suʻesuʻeina tala o fefaʻatauaʻiga suʻesuʻega faʻasaienisi, faʻamatalaga tusitusiga ma faʻatalanoaga faʻapitoa ma tagata.

O le fua ma suʻesuʻega Faʻaaliga o le World Chinese Symposium on Pharmacochemistry ua faʻateleina.I le taimi lava e tasi, i le avea ai o se atinaʻe alualu i luma ma tuputupu aʻe, Santai Tech, lea o le a faʻaalia i le isi semina, o le a aumaia ai foʻi le tele o mea e ofo ai a latou paʻaga i vailaʻau kemisi.Fa'afeiloa'i i la matou fale e fa'afeso'ota'i ma fa'asoa fa'amatalaga.


Taimi meli: Aug-27-2018