Nyheder Banner

Nyheder

Santai Technologies deltog i Pittcon 2019 for at udforske det oversøiske marked

SANTAI TEKNOLOGIER

Fra 19. martsthtil den 21. 2019 deltog Santai Technologies i Pittcon 2019, som afholdes i Pennsylvania Convention Center i Philadelphia som udstiller med dets flashkromatografisystem SepaBean™ maskinserie og SepaFlash™-serie flashsøjler.Pittcon er verdens førende årlige konference og udstilling om laboratorievidenskab.Pittcon tiltrækker deltagere fra industrien, den akademiske verden og regeringen fra over 90 lande verden over.Deltagelse i Pittcon er Santai Technologies første skridt til at udvide sit oversøiske marked.

Under udstillingen udstillede Santai Technologies sine mest populære og effektive flashkromatografisystemer: SepaBean™ maskinserien.I mellemtiden blev den seneste lancerede model, SepaBean™ maskine 2, præsenteret for alle besøgende.SepaBean™-maskine 2 brugte en nyudviklet systempumpe, som kunne modstå et tryk på op til 500 psi (33,5 bar), hvilket gør denne model perfekt match med SepaFlash™ spin-svejsede søjler for at tilbyde højere separationsydelse.

Traditionel manuel kromatografiprocedure er tidskrævende og arbejdsomkostninger med utilfredsstillende ydeevne. Sammenlignet med manuel kromatografimetode;automatiske flashkromatografisystemer bliver mere og mere populære i F&U-laboratorierne til opdagelse af farmaceutiske blymolekyler, udvikling af nye materialer, forskning i naturprodukter osv. SepaBean™ maskine er et flashkromatografisystem udviklet ud fra et begynderperspektiv.Betjenes via mobilenhed med ikoniseret brugergrænseflade, er SepaBean™-maskinen enkel nok for begyndere og ikke-professionelle til at fuldføre rutineadskillelse, men også sofistikeret nok til, at den professionelle kan fuldføre eller optimere en kompleks adskillelse.

SepaBean™-maskinen blev lanceret siden 2016 og er blevet solgt til kunder i Kina, Indien, Australien, Storbritannien og andre lande.For sin pålidelige produktkvalitet og brugervenlige funktioner er SepaBean™-maskinen blevet bredt accepteret af slutbrugerne.Under udstillingen viste en stor mængde distributører og slutbrugere stor interesse for dette smarte flash-kromatografisystem.Vi tror på, at præsentationen i Pittcon vil åbne et endnu bedre oversøisk marked for Santai Technologies i den nærmeste fremtid.


Indlægstid: 22-mars-2019